VOEDINGSCOACH

Lukt het jou ondanks het harde sporten maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken?
Dan is de kans groot dat het aan je voeding ligt.
Goede voeding is namelijk belangrijker dan vaak wordt gedacht. CardioBoxing biedt jou de mogelijkheid
om onder begeleiding meer inzicht, bewustwording en controle over je voeding te krijgen.

OPENINGSTIJDEN
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

LOCATIE

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht


Contactpersoon:
Tamara van Ham-Kaya
06-49777355
www.tamaravanham.nl

info@tamaravanham.nl

GEZONDE LEVENSSTIJL

Wat ga je nu precies doen is de vraag die ik best vaak gesteld krijg. Wat ik ga doen heeft alles te maken met betrekking tot het aanleren van gezondere patronen voor wat betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn. Geen korte termijn oplossingen meer, geen diëten maar een levensstijl waarin gezonde voeding en voldoende beweging een basis worden voor een toekomst waarin jij zowel fysiek als mentaal kan groeien.

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

Tijdens de lessen van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke .

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand. 

masseur1

ONZE MASSEURS

Heb je wel eens last van pijntjes in het lichaam maar weet je niet waar dit vandaan komt? Of wil je juist zorgen dat je deze pijntjes voorkomt? Dan is sportmassage de uitkomst. Sportmassage is er namelijk voor iedereen!