IMG_5940 3

KRACHTLES

De functionele krachtles training is een totaalconcept, een groepsles waarbij explosiviteit, plezier en progressie centraal staan. 
Tijdens de krachtles maken we gebruik van verschillende gewichten om jullie zo sterk mogelijk te maken!

De krachtles wordt in groepsverband uitgevoerd en heeft verschillende onderdelen waarbij de deelnemers zowel zelfstandig als in groepen sporten. Dit triggert een gezond competitie/prestatie element en zorgt voor een nieuwe beleving. De functionele krachtles training is voor uiteenlopende doelgroepen; van beginner tot gevorderd op het gebied van fitness. Lessen kunnen thema’s krijgen en afgestemde uitdagende challenges. 

LESTIJDEN
KRACHTLES

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

LOCATIE

Amnestyinternationalweg 35
3318 AZ, Dordrecht

LESTIJDEN
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

LOCATIE

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand. 

tam

ONZE VOEDINGSCOACH

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.   

MAU

ONZE PERSONAL TRAINER

Heb jij een personal trainer nodig? Maurizio helpt je naar een fit en gezond lichaam. Hij motiveert je net een stapje verder te gaan, door te zetten en je grenzen te verleggen. En dit alles met een lach, want trainen met Maurizio is een feest.