2811409A-F47A-43D3-A026-18DB0E28D515

55+ CardioBoxing

Op een rustige manier beginnen aan CardioBoxing?

Tijdens de lessen van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere
vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te
verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten! 

CardioBoxing 55+ is voor de vijfenvijftig plusser die lekker wil bewegen en gezond wil blijven. Onze instructrice Kim begeleid u en zorgt dat u sport op uw niveau. De lessen bestaan uit kleine groepen en na de les kunt u gezellig blijven voor een kop koffie in onze CardioBoxing huiskamer.  

Plan hieronder een proefles in!

LESTIJDEN 55+
CARDIOBOXING

Dinsdag

Vrijdag

LOCATIE

Amnestyinternationalweg 35
3318 AZ, Dordrecht

LESTIJDEN 55+
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Dinsdag

Vrijdag

LOCATIE

Amnestyinternationalweg 35
3318 AZ, Dordrecht

OOK TE VINDEN BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand.

tam

ONZE VOEDINGSSPECIALIST

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.

MAU

ONZE PERSONAL TRAINER

Heb jij een personal trainer nodig? Maurizio helpt je naar een fit en gezond lichaam. Hij motiveert je net een stapje verder te gaan, door te zetten en je grenzen te verleggen. En dit alles met een lach, want trainen met Maurizio is een feest.