CLINICS

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE!

Ben je als bedrijf of school op zoek naar een geschikte workshop waarbij medewerkers worden uitgedaagd hun sportieve grenzen op te zoeken? Dan is een bedrijfsuitje van CardioBoxing misschien wat voor jullie bedrijf!

Tijdens een bedrijfsuitje van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness. We zullen jouw medewerkers technieken uit het boksen aanleren, hun conditie op de proef stellen en ze motiveren door te zetten! In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om fysiek contact tussen concurrenten. Zo zullen we nooit sparren tijdens onze bedrijfsuitjes. De focus ligt op gezelligheid en teambuilding.

Door middel van een workshop zullen we uw werknemers:

  • Stimuleren samen te werken.
  • Leren respect te hebben voor elkaar
  • Zelfverdediging technieken bijbrengen
  • Helpen hun zelfvertrouwen te vergroten

 

Alle benodigde attributen, zoals bokshandschoenen e.d. zullen worden verzorgd door CardioBoxing. Heb je interesse in een bedrijfsuitje van CardioBoxing? 

Neem dan contact met ons op

Tel: 06-41730399
Mail: info@cardioboxing.nl 

TIJDENS DE CLINIC

Tijdens een bedrijfsuitje van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness. We zullen jouw medewerkers technieken uit het boksen aanleren, hun conditie op de proef stellen en ze motiveren door te zetten! In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om fysiek contact tussen concurrenten. Zo zullen we nooit sparren tijdens onze bedrijfsuitjes.
De focus ligt op gezelligheid en teambuilding.

Door middel van een workshop zullen we uw werknemers: zelfverdedigingstechnieken bijbrengen, helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, leren respect te hebben voor elkaar en ze stimuleren om samen te werken. 

 

club

INTERESSE?

Alle benodigde attributen, zoals bokshandschoenen e.d. zullen worden verzorgd door CardioBoxing.
Neem dan contact met ons op door te bellen naar:
06-41730399 of mail ons op info@cardioboxing.nl voor meer informatie!