Personal trainers

Maurizo

Heb jij een personal trainer nodig? 

Maurizio helpt je naar een fit en gezond lichaam. Hij motiveert je net een stapje verder te gaan, door te zetten en je grenzen te verleggen. En dit alles met een lach, want trainen met Maurizio is een feest. 

Meer informatie nodig? Bel dan naar:

0653136337

Kyra

Heb jij een personal trainer nodig? 

Kyra helpt jou met humor, daadkracht en kennis naar jouw gewenste resultaat. Kyra heeft naast een HBO diploma op zak een militaire achtergrond bij defensie als instruteurservaring. Met een mix tussen gezelligheid en militaire discipline gaan jullie er samen voor zorgen dat de resultaten worden behaald! 

Meer informatie nodig? Bel dan naar:

0621474923

 

OPENINGSTIJDEN
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

LOCATIE

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht

Contactpersoon:
Maurizio Pasquini
06-53136337
tmreilles@gmail.com

BEREIK JE DOEL

Wil je een betere conditie, afvallen of spieren opbouwen? Maurizio begeleid je naar jouw persoonlijke doel. Je traint met hem voornamelijk in de CardioBoxing gym op de eerste verdieping. Naast persoonlijke training voor 1 persoon is het ook mogelijk om een duo PT te boeken. Maak een afspraak (06-53136337) of loop even naar hem toe op de club!  Deze gezellige Italiaan is namelijke altijd in voor en praatje.

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand. 

tam

ONZE VOEDINGSSPECIALIST

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.