PERSONAL TRAINER

Heb jij een personal trainer nodig? Maurizio helpt je naar een fit en gezond lichaam. Hij motiveert je net een stapje verder te gaan, door te zetten en je grenzen te verleggen. En dit alles met een lach, want trainen met Maurizio is een feest. 

OPENINGSTIJDEN
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

LOCATIE

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht

Contactpersoon:
Maurizio Pasquini
06-53136337
tmreilles@gmail.com

BEREIK JE DOEL

Wil je een betere conditie, afvallen of spieren opbouwen? Maurizio begeleid je naar jouw persoonlijke doel. Je traint met hem voornamelijk in de CardioBoxing gym op de eerste verdieping. Naast persoonlijke training voor 1 persoon is het ook mogelijk om een duo PT te boeken. Maak een afspraak (06-53136337) of loop even naar hem toe op de club!  Deze gezellige Italiaan is namelijke altijd in voor en praatje.

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand. 

tam

ONZE VOEDINGSSPECIALIST

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.   

masseur1

ONZE MASSEURS

Heb je wel eens last van pijntjes in het lichaam maar weet je niet waar dit vandaan komt? Of wil je juist zorgen dat je deze pijntjes voorkomt? Dan is sportmassage de uitkomst. Sportmassage is er namelijk voor iedereen!