YOGA

Wat is yoga? Letterlijk betekent yoga verbinding: verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens de yogalessen bij CardioBoxing Dordrecht  gaan we door middel van energieke flows, krachtige houdingen en meditatie op zoek naar die verbinding. We schakelen het hoofd uit en komen  meer in het lichaam. 

Elke les begint met een meditatie/ontspanningsoefening en van daaruit door naar verschillende yogahoudingen. Soms volgen die houdingen zich op door middel van een flow, de andere keer houden we een houding krachtig vast, maar altijd is de adem hetgeen wat ons leidt. We sluiten altijd af met een eindontspanning, om alle spanning los te laten. Zo rol je op maandagavond ontspannen je bed in, of begin je juist ontspannen de dag op woensdag- en vrijdagmorgen. 

Ben je op zoek naar een energieke, dynamische en toch ontspannen yogales? Je bent meer dan welkom!

 

LESTIJDEN YOGA

Maandag

Woensdag

Vrijdag

LOCATIE

Amnestyinternationalweg 35
3318 AZ, Dordrecht

LESTIJDEN YOGA

Maandag

Woensdag

Vrijdag

LOCATIE

Amnestyinternationalweg 35
3318 AZ, Dordrecht

WAT NEEM JE MEE?

Een yogamat is aanwezig, maar voel je vrij om je eigen mat mee te nemen. Voor de ontspanning is het fijn om warme sokken, een trui en eventueel een dekentje bij je te hebben. Yoga beoefenen we op blote voeten.

Wat neem je niet mee? Je ego mag je thuislaten, bij yoga draait het om het wat en niet om de hoe. Het doet er niet toe hoe een houding er bij jou uitziet, maar wat doet het met jou? Kom het zelf ervaren!

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand.

tam

ONZE VOEDINGSSPECIALIST

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.

MAU

ONZE PERSONAL TRAINER

Heb jij een personal trainer nodig? Maurizio helpt je naar een fit en gezond lichaam. Hij motiveert je net een stapje verder te gaan, door te zetten en je grenzen te verleggen. En dit alles met een lach, want trainen met Maurizio is een feest.