SPORT MASSAGE

Ooit weleens gemasseerd door een masseur van het Nederlands Olympisch team?

We hebben jarenlange ervaring met deelname en begeleiding van grote sportevenementen als Europese- en Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen waarin wij verschillende sportdisciplines hebben ondersteund. Ook zijn wij actief in het begeleiden van topsporters en aankomende (top-)sporters die via NOC*NSF Papendal en het Centrum Topsport en Onderwijs geselecteerd zijn.

Door onze alledaagse bezigheden hebben spieren veel te lijden en kunnen allerlei klachten ontstaan. Deze spierklachten zijn niet anders dan die van (top)sporters. Een sportmassage kan in deze gevallen zeer nuttig zijn en voor veel verlichting zorgen en zal door jouw spieren hartelijk worden ontvangen. Een regelmatige massage kan o.a. veel stress gerelateerde klachten verminderen of wegnemen, kortom bijdragen aan de algehele gezondheid! Een massage werkt herstel bevorderend en ontspannend voor de spieren en geeft een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

OPENINGSTIJDEN
CARDIOBOXING
DORDRECHT

Maandag

LOCATIE

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht

Contactpersoon:
Stefan Krabbendam
06-13759517
info@preaz.nl
www.preaz.nl

ONZE MASSEUR

Namens PREAZ gaat Hannelore Terlouw de sportmassages binnen CardioBoxing Dordrecht verzorgen. Na het behalen van mijn sportdiploma aan het CIOS te Arnhem ben ik o.a. aan de slag gegaan als tennisleraar, turncoach en zweminstructeur. Ik heb training gegeven aan zowel de recreant, wedstrijdsporter en topsporter in Nederland. Daarnaast heb ik bij defensie 5 jaar gewerkt als sportinstructeur en training gegeven in elk denkbare sport.

Mijn ruime ervaring als sportmasseur en sportcoach, in diverse sporten, op elk niveau maakt dat ik begrijp welke uitdaging u heeft met bewegen. Ik leg makkelijk de relatie naar uw bewegingsactiviteit. Kom kennis maken en ervaar wat sportmassage met uw lichaam doet. 

Bezoek ook eens onze website www.preaz.nl

OOK TE VINDEN
BINNEN ONS PAND

VIN

ONZE FYSIOTHERAPEUT

Binnen het sportcentrum van CardioBoxing Dordrecht zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met het begeleiden van patiënten met sportblessures die zich melden vanuit het ledenbestand. 

tam

ONZE VOEDINGSSPECIALIST

Tamara helpt je bij het aanleren van gezondere patronen betreft voeding en beweging. Inzichten krijgen, kennis op doen en samen op zoek gaan naar een levensstijl die je ook kan volhouden op langere termijn.   

MAU

ONZE PERSONAL TRAINER

Tijdens de lessen van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness.