CardioBoxing Dordrecht
biedt jou:


14 dagen gratis sporten

De leukste sportfamilie van Dordrecht en omstreken! 

CardioBoxing Dordrecht

De voordelen

All-in-one abonnement

CardioBoxing (55+), krachtles, fitness en yoga. Vier verschillende sporten voor een vast tarief per maand. Nu 14 dagen gratis!

Familiegevoel

Ons kent ons. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht. Word lid van een gezellige community!

Expertise in de zaal

Sporten in een gezondheidscentrum? Onze fysiotherapeut, voedingscoach, masseuse en (personal) trainers staan klaar voor jou!

Ruim aanbod groepslessen

Maak gebruik van 20+ groepslessen. Zeven dagen per week geopend, zo blijf jij elke dag fit!

Centraal in Dordrecht

Nederlanders sporten gemiddeld 1.6 km van hun huis vandaan. CardioBoxing Dordrecht ligt centraal in Dordrecht. Voor elke Dordtenaar makkelijker bereikbaar

Uitvinders CardioBoxing

Met gepaste trots hebben wij het concept CardioBoxing in 2014 bedacht. Een unieke trainingsmethode die boksen combineert met cardio en kracht.

Events

Wij orgraniseren BBQ's, halloween events, borrels, sportweekenden, skate nights en nog meer leuke activiteiten om het clubgevoel van de leden te vergroten!

Uitdagingen

Houd je van een uitdaging? Doe dan mee met de beast-mode challenge. drie keer per week trainen, een maand lang. Word je al nieuwsgierig naar de prijs?

Gratis parkeren

Parkeren is duur. Maar niet bij CardioBoxing Dordrecht! Parkeer gratis voor de deur en houd je geld in je zak!

5/5
''De beste sportclub die er is. Gezelligheid, kundigheid en super afwisselende en goeie lessen. Altijd bezig met groei en vernieuwing om het beste te blijven bieden. Ik ben blij en trots om deel uit te maken van de Cardioxing family 💜''
Isabel Juliana